Gå til innhold

Møteplass

Biblioteket skal være en uformell møteplass, og vi har sittegrupper spredt over hele biblioteket. Rett utenfor biblioteket finner du en kafé der du kan kjøpe mat og annen mat. Vi har ulike arrangement både på dagtid og kveldstid, der de fleste har gratis inngang.

Tegnekrok og utkledningsklær

I barnebiblioteket i 1. etasje har vi lagt til rette for at barnefamilier skal trives. Her finner man en sofa man kan sitte i, tegnesaker, litt leker, utkledningsklær, nettbrett med barnevennlige apper og brettspill.

Studiebiblioteket

På Senja bibliotek har vi i samarbeid med Studiesenteret Midt-Troms  og Universitetet i Tromsø -Norges arktiske universitet, utvikla studiebiblioteket. Studiebiblioteket holder til i andre etasje, og er særlig for deg som studerer.

Vårt tilbud

For å lese mer om tilbudet ved Senja bibliotek, se vi tilbyr.

Finn fram hos oss

For lettere å finne fram på biblioteket har vi laget kart som viser hva som er hvor på biblioteket.

Se kart og beskrivelse »

Om biblioteket

I Senja kommune finner du hovedbiblioteket sentralt plassert i Kunnskaps- og Næringsparken Senja.

På Senja bibliotek satser vi ekstra på barn og unge. På hovedbiblioteket har vi derfor i tillegg til bøker og filmer også litt leker, utkledningsklær, x-box samt brettspill. Vi håper at barnefamiler og ungdom trives i biblioteket!

Alle kommuner i Norge er pålagt å ha eget bibliotek. Biblioteket er en gratis-tjeneste der du blant annet kan låne bøker, filmer, lydbøker og tidsskrift.