Gå til innhold
  • 24. juni 2020

Litterære overraskelser på ni turmål i Senja kommune.

Vi på Senja bibliotek ønsker å gi en litterær opplevelse til folk på tur. Vi har hengt ut et morsomt dikt, et lite eventyr eller en spennende tekst på ni forskjellige turmål i Senja kommune.
Årets turmål er:

Storvannet, Mefjordvær – kart
Botnhågen, Sifjorden – kart
Storskoghaugen, Botnhamn – kart
Abborvatnet, Finnfjordmarka – kart
Steinlia, Gibostad – kart
Aglapen, Aglapsvika – kart
Ballesvikvatnet, Ballesvika – kart
Skatvikskaret, Vesterfjell – kart
Halsvarden, Hofsøy – kart

Er du mellom 0-15 år? Besøk to av de ni turmålene, ta bilde av deg sammen med teksten og vis bildene til oss på biblioteket. Du får en fin, emaljert turkopp i premie.

Er du voksen og ønsker en liten premie? Besøk to av de ni turmålene, ta bilde av deg sammen med teksten og vis bildene til oss på biblioteket og få et fint, miljøvennlig bærenett.

Litterære turmål pågår fra 25. juni til og med 30. september.

Alle som går fem av de ni turene er med i trekningen av en større premie!

Premiene kan hentes på Senja bibliotek Hovedbiblioteket hele sommeren og høsten. Hvis du ønsker å hente premien i Senjahopen, Stonglandet, Gryllefjord, Rossfjord eller Gibostad, kan du gjøre det etter skolestart til høsten.