Gå til innhold
Tid

24.09.2020 kl. 19:00

Sted

Senja bibliotek Finnsnes

Hva har dårlig konsentrasjon, energinivået og arbeids- og læringsmiljø til felles? De er alle påvirket av hva vi gir hjernen vår av «drivstoff» i form av kosthold og fysisk aktivitet.
Hver dag springer vi mellom jobb, gjøremål i huset, fritidsaktiviteter, familie og venner. Det krever mye av kroppen vår, og da er det enda viktigere å spille på lag den slik at den kan gjøre en god jobb. Hjernen vår spiller en sentral rolle i dette. Uten hjernen fungerer ingenting. Men hva er det hjernen vår trenger? Hvordan kan vi fylle riktig «drivstoff» på hjernen vår slik at voksne og barn kommer seg best mulig igjennom en hektisk hverdag?
Dette får du høre mer om i dette foredraget i regi av HOPP – Helsefremmende oppvekst i Senja kommune. Du får høre mer om kosthold og fysisk aktivitet sin rolle for hjernefunksjonen, og hvordan det påvirker hverdagen vår – barn som voksne. I denne sammenheng forteller vil man også fortelle litt mer om HOPP-prosjektet i Senja kommune som blant annet handler om sunt kosthold og fysisk aktivitet i skole og barnehage.